O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Surdocecitatea este o combinație de deficiențe de văz și de auz. Ea reprezintă o deficiență gravă, multisenzorială, de cele mai multe ori asociată și cu alte tipuri de deficiențe. Surdocecitatea generează dificultăţi majore în sfera comunicării, a accesului la informaţie, în orientare şi mobilitate.

Sense România sprijină peste 500 de copii şi tineri cu surdocecitate să îşi depăşească limitele pentru că ne dorim o lume în care nu vor mai exista bariere, şi nici prejudecăţi faţă de persoanele cu surdocecitate.
Copiii cu care am început nu mai sunt copii, sunt adolescenţi şi tineri ce au în faţa lor provocarea căutării unui loc de muncă, a unei vieţi independente.

Dorim să creăm legături reale între tineri, şcoală şi companii (potenţiali angajatori), astfel încât încă din timpul şcolii, aceştia să înveţe ce înseamnă un loc de muncă devenind ucenici, iar la finalizarea studiilor, să aibă şansa unui trai
independent găsindu-şi un loc de muncă în domeniul în care s-au pregătit.

Să fim alături de copiii și tinerii cu surdocecitate din România!

[ Show more ]

Donatii:

9,038 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

1,820 RON

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

5,368 RON

17 May 2017

Cascais Oeiras Lisboa Classic 20km ~ 2017

In beneficiul: O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Cursa Cascais Oeiras Lisboa Classic 20km este cea mai veche cursa din Portugalia.

1,660 RON

31 Dec 2015

30 Day Smoke Free Challenge ~ 2015

In beneficiul: O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru n

Pagini fundraising

Cadoul perfect de ziua mea: un cadou pentru copiii cu surdocecitate!

Anul acesta împlinesc 14 ani de activitate alături de organizaţia Sense Internaţional Romania, 14 ani plini de proiecte inovative şi frumoase în

4,100 RON Target
1,820 RON Suma
44.392682926829% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
255 RON Suma
25.5% Complete

Anul acesta NU voi împlini 40 de ani

3 decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.  3 decembrie este și ziua mea de naștere. Anul acesta nu voi împlini 40 d

4,000 RON Target
5,113 RON Suma

Fiecare mic gest pentru copiii cu surdocecitate conteaza!

Te-ai gandit vreodata cum ar fi fost viata ta daca nu ai vedea si nu ai auzi? Stiai ca in Romania peste 10 000 de persoane au surdocecitate (deficie

1,500 RON Target
1,660 RON Suma

Gata cu tigarile!

Fumez de foarte multi ani. Cei care ma cunosc stiu cat de “inraita” fumatoare pot fi. Accept cu speranta provocarea celor 30 de zile fara tigari.

1,500 RON Target
190 RON Suma