Gata cu tigarile!

 

Etelka Czondi Sense Internațional România

12.666666666667% Complete
190 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fumez de foarte multi ani. Cei care ma cunosc stiu cat de “inraita” fumatoare pot fi. Accept cu speranta provocarea celor 30 de zile fara tigari. In plus, voi inlocui obiceiul tigarilor fumate dimineata langa cafea cu o alergare de cel putin o jumatate de ora in jurul blocului.

M-am decis sa fac asta din doua motive. In primul rand, pentru sanatatea proprie. In al doilea rand, imi propun sa fac cunoscuta problema copiilor cu surdocecitate din Romania si sa strang bani pentru organizatia careia mi-am dedicat timpul si energia in ultimii opt ani – Sense International (Romania). Este singura organizatie din tara care lucreaza in beneficiul copiilor cu surdocecitate (un cuvant greu pentru o deficienta grea – combinatia de probleme de vaz si de auz). 

Voi renunta deci la tigari si le voi inlocui cu miscare pentru a sustine cauza copiilor cu surdocecitate din Romania. Voi dona contravaloarea pachetelor nefumate in aceste 30 de zile.

Cum poti tu ajuta? Simplu! Fii alaturi de mine cu o vorba buna si, de ce nu, contribuind financiar la o viata mai buna pentru copiii cu combinatie de problem de vaz si de auz.

Orice suma este binevenita.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sense Internațional România este singura organizație din țara noastră care lucrează cu și pentru copiii, tinerii și adulții cu surdocecitate (deficiență de văz și de auz).

Din 2001, dfundația a dezvoltat proiecte axate pe educație, sănătate, promovarea drepturilor persoanelor cu surdocecitate și incluziune socială.

95% din ceea ce învățăm, învățăm văzând și auzind. Imaginează-ți cum ar fi viața ta dacă nu ai vedea și nu ai auzi...

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă. Ce trebuie să faci? Alegeți o cauză caritabilă în care crezi și pe care vrei să o susții. Poți să alegi o organizație care dej

 

5 Donații

Te sustinem 200% Cu drag, Cristiana si George
16 Mar 2015
12 Mar 2015
12 Mar 2015
bravooooooo!!!!!
12 Mar 2015
Sa iti fie de bine si pentru sanatate
12 Mar 2015
Etelka Czondi : Sense Internațional România
Gata cu tigarile!