Sense Internațional România

Sense Internațional România

30 Day Smoke Free Challenge ~ 2015

Dată: 31 December 2015
Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru n
[ Show more ]

1

Galantomi:

5

Donații:

190 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă.

Ce trebuie să faci?

Alegeți o cauză caritabilă în care crezi și pe care vrei să o susții. Poți să alegi o organizație care deja este pe platforma Galantom aici, sau poți să propui tu o organizație. Dacă organizația nu este încă pe Galantom și tu ai legaturi cu reprezentanții ei, te rugăm să ne pui în legatură cu ei, ca să facem, mai intâi, demersuri pentru integrarea pe platformă.

Încurazează-i pe cei din jurul tău să intre într-un pariu cu tine: tu vei rezista timp de 30 de zile fără să fumezi, iar, dacă reusești, ei vor dona o anumită sumă câtre o cauză pe care tu o alegi.

Bineințeles că la acest pariu trebuie să pui și tu ceva la bataie, așa că vei dona și tu suma pe care ai fi cheltuit-o pe țigări în fiecare saptămână.

Donațiile se fac simplu prin card bancar direct pe pagina ta de fundraising de pe Galantom.ro.

Acolo pe pagină poți să postezi poza ta (înainte și după, dacă vrei) și un mic text în care descrii motivația pentru această provocare.

Pe durata campaniei te încurajăm să postezi periodic pe pagina ta de Facebook sau poți să ții un blog pentru a povesti despre experiența ta.

Pentru a te înscrie în campanie completează formularul de pe site-ul dedicat - http://galantom.ro/SmokeFreeChallenge/