O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Surdocecitatea este o combinație de deficiențe de văz și de auz. Ea reprezintă o deficiență gravă, multisenzorială, de cele mai multe ori asociată și cu alte tipuri de deficiențe. Surdocecitatea generează dificultăţi majore în sfera comunicării, a accesului la informaţie, în orientare şi mobilitate.

În România, singura organizație ce lucrează în beneficiul copiilor cu surdocecitate este Sense International România. În cei 16 ani de activitate, Sense Internațional România a asigurat servicii de reabilitare, recuperare, intervenție timpurie, educație adecvată și servicii vocaționale pentru 800 de copii și tineri, a consiliat și îndrumat părinții și membrii familiilor acestora și s-a implicat în efectuarea testării auditive pentru 75.000 de copii și vizuale a 13.000 de copii. Deoarece comunicarea la copilul cu surdocecitate este esențială, Sense International România a instruit de-a lungul anilor 150 profesori, dintre care 11 persoane sunt traineri naționali.

Să fim alături de copiii cu surdocecitate din România!

[ Show more ]

Donatii:

1,850 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Cursa Cascais Oeiras Lisboa Classic 20km este cea mai veche cursa din Portugalia.

1,660 RON

In beneficiul: O viata mai buna pentru copiii cu surdocecitate din Romania

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru n

Pagini fundraising

Fiecare mic gest pentru copiii cu surdocecitate conteaza!

Te-ai gandit vreodata cum ar fi fost viata ta daca nu ai vedea si nu ai auzi? Stiai ca in Romania peste 10 000 de persoane au surdocecitate (deficie

1,500 RON Target
1,660 RON Suma

Gata cu tigarile!

Fumez de foarte multi ani. Cei care ma cunosc stiu cat de “inraita” fumatoare pot fi. Accept cu speranta provocarea celor 30 de zile fara tigari.

1,500 RON Target
190 RON Suma